SHARE

PODGORICA – Najzanimjlivije priče sa portala Startapovanje možete u štampanom izdanju čitati svakog utorka u podgoričkim Dnevnim Novinama na istoimenoj stranici u dijelu novina posvećenih ekonomiji.

Riječ je o saradnji koja treba da doprinese većoj vidljivosti startap zajednice na prostoru Crne Gore, jer na Balkanu povjerenje u štampane medije i dalje jače u odnosu na web medije prema poslednjim podacima koji su prezentovani na konferenciji posvećenoj budućnosti medija u Rovinju krajem septembra.

Print u Srbiji ne samo da nije mrtav, nego je i odličan biznis. Štampana izdanja u Srbiji imaju ogroman značaj za društvenu i političku sferu. Tiraži jesu u padu, ali se to kompenzuje smanjenjem redakcije i oglašavanjem na onlajn verziji – Marko Stjepanović, glavni urednik Blica

Kao i u susjednoj Srbiji na prostoru Crne Gore je situacija dosta slična, pa je to ključni razlog zbog kojeg smo se odlučili na saradnju sa kolegama iz Dnevnih Novina.

Za sve one koji žele da pogledaju o čemu je sve do sada pisano na stranici Startapovanje sva izdanja Dnevnih Novina u onlajn verziji možete naći na web adersi www.dnovine.me.

Takođe, pozivamo sve zainteresovane startap timove, pojedince i sve koji žele da sarađuju sa našim portalom da se jave na mejl startapovanje.me@gmail.com ili putem zvanične Facebook stranice.

U današnjem broju Dnevnih Novina možete pročitati priču sa predstavljanja priručnika “Kako pokrenuti startap u Crnoj Gori”, a takođe želimo da čujemo i vaše predloge koja bi to od priča plasiranih tokom sedmice trebalo da se nađe u štampanom izdanju.

U narednom periodu pokušaćemo da sklopimo što više partnerstava sa štampanim i elektronskim medijima iz regiona kako bi još snažnije jačali vidljivost startap zajednice na Balkanu.