SHARE

PODGORICA – Upbeat forum društvenih inovacija održaće se sedmog decembra u prostorijama CentreVille Hotel & Experiences u podgoričkoj Capital Plazi objavljeno je na Facebook stranici događaja.

Kak onavode organizatori Upbeat forum društvenih inovacija je umrežavanje kreativaca, profesionalaca, mislilaca sa interesovanjima iz različitih oblasti koji odgovaraju na izazove u zajednici kreiranjem konkretnih rješenja. Ili to žele da postignu.

– Svi zainteresovani koji su željni dobrih primjera iz prakse i koji žele da dijele svoja zapažanja, zaključke, preporuke, promišljanja su dobro došli. Bez obzira da li pripadaju novim ili starim profesijama ili žele da budu cooworkeri, freelanceri, startuperi – navodi se u pozivu učesnicima.

Predavači iz više evropskih zemalja će učesnicima približiti mogućnosti i perspektivu zajednice kroz teme: – Unapređenje ambijenta za kreiranje društvenih inovacija zasnovanih na potrebama društva; – Transformisanje društvenih potencijala u biznis; – Cooworking zajednica i crowdfunding; – Kako izgledaju novac i valuta danas, Blokchain tehnologija. Upbeat forum društvenih inovacija organizuje Social impact hub Zid i You see! platforma. Saradnici u realizaciji: su Citisens i Montenegro Blochain Fondacija